NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Reserveringssysteem voor je activiteiten?

Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2016


Waar begin je de zoektocht naar een goed reserveringssysteem? Allereerst moet je jezelf afvragen waarom je een reserveringssysteem nodig hebt. Is het omdat je graag je eigen diensten online wilt verkopen via je eigen site? Is het omdat je de boekhouding digitaal geregeld wilt hebben? Is het omdat je niet meer vanuit een papieren agenda wilt werken? Is het om personeelskosten te reduceren of omdat je zelf minder uren wilt maken? Is het omdat je je materialen online wilt beheren? Of is het gewoon omdat je alles geautomatiseerd wilt hebben?

Er zijn vele verschillende reserveringssystemen in omloop waaronder LeisureKing. Een no cure no pay systeem waarmee je morgen al kunt beginnen. Geen vaste maandlasten en per direct opzegbaar. Een systeem dat het mogelijk maakt om tickets online te verkopen zonder dat er problemen ontstaan met je voorraad of capaciteit. LeisureKing onderscheidt zich doordat het geschikt is voor kleine én grote bedrijven. Daarnaast zorgt LeisureKing ervoor dat je tickets of activiteiten ook boekbaar worden via hotels, bungalowparken en andere sites. Kijk voor meer info op www.leisureking.eu of vraag een demo aan via info@leisureking.eu.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Je receptionist als verdienmodel

Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016


In Nieuw-Zeeland doen het ze het al jaren! Activiteiten en tickets verkopen aan de receptie van een hotel of camping. Voor iedere verkochte ticket of activiteit ontvangt het hotel of bungalowpark commissie. De receptionist wordt zo een verdienmodel in plaats van een kostenpost. Slim! Nu zul je denken dat dit ook in Nederland de normaalste zaak is. Inderdaad, wanneer er in je directe omgeving een museum of attractie zit is het slim om de tickets gewoon aan de receptie te verkopen. Als je meerdere activiteiten, musea, attractieparken of events in de buurt hebt wordt het al lastiger. Activiteiten die voorraad hebben (zoals rondvaartboten, fietsverhuurders, bowlingbanen en escaperooms) zullen nooit per ticket kunnen, omdat je hiervoor altijd de voorraad moet weten. Ook toegangskaarten voor events zijn een uitdaging om aan de receptie te verkopen.

Het mooiste is natuurlijk om een online overzicht te hebben met de beschikbaarheid van activiteiten, musea, attractieparken en events, waarbij de receptiemedewerker digitaal de ticket(s) kan uitprinten. De gast rekent af aan de receptie en het hotel ontvangt hierover een commissie voor het aanbrengen. Een soort receptie applicatie. LeisureKing heeft zo’n applicatie ontwikkeld voor grote én kleine hotels en recreatiebedrijven. Het is ook voor VVV's en informatiepunten een oplossing om zo echt alles te kunnen verkopen aan de balie. Ineens wordt er geld verdiend aan informatieverstrekking. Ook geld verdienen aan je receptiemedewerker? Neem dan contact met LeisureKing op via info@leisureking.eu of via www.leisureking.eu.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen?

Geplaatst op: maandag 4 juli 2016


Bezoekers van evenementen, attractieparken, zwembaden, speeltuinen en musea verwachten tegenwoordig dat zij hun toegangskaarten ook online kunnen kopen. Niet meer in de rij staan bij de kassa, gemakkelijk thuis online reserveren en betalen, én verzekerd zijn van een geldig toegangskaartje. Dat is wat je bezoeker wil!

Het online verkopen van tickets biedt nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf. Zo kunnen jouw tickets of toegangskaarten ook via andere kanalen worden verkocht, waardoor je meer afzetkanalen hebt zonder extra inspanning. Daarnaast is je administratie met een online ticketsysteem digitaal inzichtelijk en geordend. Bovendien heb je met online verkoop minder contanten in huis, omdat de betalingen van tevoren worden gedaan.

LeisureKing is een ticket- en reserveringssysteem waarmee het mogelijk is om tickets of toegangskaarten online, via jouw eigen site, te verkopen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling, barcodes en administratie. LeisureKing biedt zelfs de mogelijkheden om je tickets te verkopen via andere kanalen. Wil jij ook online tickets gaan verkopen? Neem contact op via info@leisureking.eu of bezoek de demodagen van LeisureKing door het hele land.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je museum?

Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016


Je twijfelt enorm of je moet overstappen op digitale tickets voor je museum. Overstappen op een ticketsysteem is vooral spannend voor de medewerkers, die veelal vrijwilligers zijn. Maar wist je dat online tickets parallel kunnen lopen met je huidige toegangskaarten? Oftewel, je kunt naast kaarten aan de kassa ook online, via jouw eigen website, toegangskaarten verkopen. Verkoop je online, dan heb je de opbrengsten van de toegangskaarten al binnen voordat de bezoeker langskomt. Wanneer een bezoeker met een digitale toegangskaart het museum bezoekt kun je de ticket scannen met een scanapparaat. Het overstappen op digitale toegangskaarten kan even spannend zijn, maar al snel weet iedere medewerker hoe het werkt.

LeisureKing is een betrouwbaar en gemakkelijk ticket- en reserveringssysteem voor musea. En bovendien de goedkoopste van Nederland! LeisureKing is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt er ook voor dat de betalingen veilig verlopen. Wij begrijpen dat het een heel avontuur voor je is. Daarom helpen we je graag! Maak een afspraak via info@leisureking.eu of bezoek een demodag!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je pretpark?

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016


Met LeisureKing kun je snel en eenvoudig tickets online verkopen via je eigen site. Je kunt tickets verkopen met of zonder datum en de prijs bepaal je zelf. Het is zelfs mogelijk om toegangskaarten in dalperiodes tegen andere tarieven aan te bieden. De opbrengst van verkochte tickets wordt binnen een week op je rekening gestort.

Op de tickets staat een barcode die bij de ingang van het pretpark kan worden gescand. Op die manier kun je eenvoudig controleren of een bezoeker een geldig ticket heeft. LeisureKing is het goedkoopste ticket- en reserveringssysteem dat in de markt is en heeft vele voordelen. Zo kunnen wij jouw tickets ook online verkopen via onze eigen kanalen en zorgen wij ervoor dat de administratie wordt geregeld. Wil je een oriënterend gesprek of jouw pretpark aansluiten op LeisureKing? Neem dan contact met ons op via info@leisureking.eu of kom naar onze demodagen.

    
Meld u hier aan voor meer informatie