NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Als het mooi weer is, zit ik toch vol!

Geplaatst op: donderdag 15 september 2016


Er zijn zat redenen te bedenken waarom je jouw activiteiten nog niet online boekbaar wilt hebben. Een reden kan zijn dat je toch wel vol zit als het mooi weer is. Of dat klanten in het hoogseizoen zo komen aanlopen. Toch zijn dit geen goede redenen, want iedereen zit vol bij mooi weer en in het hoogseizoen. Het gaat er juist om dat je slimmer bent dan je concurrent. Door je diensten en activiteiten gedeeltelijk of in zijn geheel ook online aan te bieden genereer je omzet die je normaal niet had gekregen op dagen dat je niet vol zou zitten. Bijvoorbeeld bij slechter weer of via een marketingkanaal dat alleen online beschikbaar is. Uit onderzoek blijkt dat jouw klant graag online wil boeken en betalen. In 2016 zelfs 54%. Dus waarom zou je jouw activiteiten of diensten niet online aanbieden?

Natuurlijk kun je op drukke dagen, wanneer je helemaal vol zit, niet online boekbaar zijn. Op welke dagen jouw activiteiten boekbaar zijn kun je dan ook zelf aangeven. Je kunt er zelfs voor kiezen om activiteiten online boekbaar te maken tot 1 of 2 dagen voordat het plaatsvindt. Mocht een klant dan op de dag zelf willen reserveren, dan kan dit alleen via de telefoon of door binnen te lopen. In dat geval ben je toch online boekbaar, maar bepaal je zelf wanneer.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar een online boekingssysteem voor je bedrijf? Mogelijk kunnen de volgende redenen je nog meer overtuigen. Met een online boekingssysteem worden reserveringen niet meer via de telefoon gemaakt, waardoor je meer tijd over hebt voor overige werkzaamheden. Een ander voordeel is dat de betaling van tevoren wordt gedaan, waardoor je meer zekerheid hebt dat de klant ook komt opdagen. Het digitaliseren van je bedrijf klinkt misschien spannend, maar het is wel de toekomst!

Dus denk niet aan de dagen dat je toch al vol zit, maar aan de dagen dat je extra handel kunt gebruiken. Juist voor die dagen is online boeken een perfecte oplossing. Wil je weten wat het beste bij jou past op het gebied van online boeken? Wij adviseren je graag. Bekijk gratis onze online toepassing LeisureKing. Kijk voor meer informatie op www.leisureking.eu en/of maak een vrijblijvende afspraak.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Tickets verkopen voor je event?

Geplaatst op: maandag 8 augustus 2016


Je hebt een klein evenement georganiseerd en wilt de tickets van tevoren online verkopen. Hoe zorg je ervoor dat de bezoeker zijn ticket online kan boeken en betalen, zonder tussenkomst van ingewikkelde bankzaken. Je wilt het zelf regelen en het liefst nu!

Maak dan gebruik van LeisureKing. Een ticket- en reserveringssysteem waarmee je makkelijk en snel tickets online kunt verkopen. Betalingen verlopen veilig en de bezoeker ontvangt de ticket in zijn mailbox, eventueel met scanbare barcode. Alle boekingen in een duidelijk overzicht. Het organiseren van ticketverkoop is nog nooit zo makkelijk geweest. LeisureKing is per direct inzetbaar voor elk evenement. Het systeem werkt op no cure no pay basis. Je zit dus niet vast aan een abonnement. LeisureKing is per definitie het makkelijkste ticketsysteem van Nederland. Wil je een demo ontvangen? Neem dan contact met LeisureKing via info@leisureking.eu of bezoek onze demodagen.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Reserveringssysteem voor je activiteiten?

Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2016


Waar begin je de zoektocht naar een goed reserveringssysteem? Allereerst moet je jezelf afvragen waarom je een reserveringssysteem nodig hebt. Is het omdat je graag je eigen diensten online wilt verkopen via je eigen site? Is het omdat je de boekhouding digitaal geregeld wilt hebben? Is het omdat je niet meer vanuit een papieren agenda wilt werken? Is het om personeelskosten te reduceren of omdat je zelf minder uren wilt maken? Is het omdat je je materialen online wilt beheren? Of is het gewoon omdat je alles geautomatiseerd wilt hebben?

Er zijn vele verschillende reserveringssystemen in omloop waaronder LeisureKing. Een no cure no pay systeem waarmee je morgen al kunt beginnen. Geen vaste maandlasten en per direct opzegbaar. Een systeem dat het mogelijk maakt om tickets online te verkopen zonder dat er problemen ontstaan met je voorraad of capaciteit. LeisureKing onderscheidt zich doordat het geschikt is voor kleine én grote bedrijven. Daarnaast zorgt LeisureKing ervoor dat je tickets of activiteiten ook boekbaar worden via hotels, bungalowparken en andere sites. Kijk voor meer info op www.leisureking.eu of vraag een demo aan via info@leisureking.eu.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Je receptionist als verdienmodel

Geplaatst op: dinsdag 19 juli 2016


In Nieuw-Zeeland doen het ze het al jaren! Activiteiten en tickets verkopen aan de receptie van een hotel of camping. Voor iedere verkochte ticket of activiteit ontvangt het hotel of bungalowpark commissie. De receptionist wordt zo een verdienmodel in plaats van een kostenpost. Slim! Nu zul je denken dat dit ook in Nederland de normaalste zaak is. Inderdaad, wanneer er in je directe omgeving een museum of attractie zit is het slim om de tickets gewoon aan de receptie te verkopen. Als je meerdere activiteiten, musea, attractieparken of events in de buurt hebt wordt het al lastiger. Activiteiten die voorraad hebben (zoals rondvaartboten, fietsverhuurders, bowlingbanen en escaperooms) zullen nooit per ticket kunnen, omdat je hiervoor altijd de voorraad moet weten. Ook toegangskaarten voor events zijn een uitdaging om aan de receptie te verkopen.

Het mooiste is natuurlijk om een online overzicht te hebben met de beschikbaarheid van activiteiten, musea, attractieparken en events, waarbij de receptiemedewerker digitaal de ticket(s) kan uitprinten. De gast rekent af aan de receptie en het hotel ontvangt hierover een commissie voor het aanbrengen. Een soort receptie applicatie. LeisureKing heeft zo’n applicatie ontwikkeld voor grote én kleine hotels en recreatiebedrijven. Het is ook voor VVV's en informatiepunten een oplossing om zo echt alles te kunnen verkopen aan de balie. Ineens wordt er geld verdiend aan informatieverstrekking. Ook geld verdienen aan je receptiemedewerker? Neem dan contact met LeisureKing op via info@leisureking.eu of via www.leisureking.eu.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen?

Geplaatst op: maandag 4 juli 2016


Bezoekers van evenementen, attractieparken, zwembaden, speeltuinen en musea verwachten tegenwoordig dat zij hun toegangskaarten ook online kunnen kopen. Niet meer in de rij staan bij de kassa, gemakkelijk thuis online reserveren en betalen, én verzekerd zijn van een geldig toegangskaartje. Dat is wat je bezoeker wil!

Het online verkopen van tickets biedt nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf. Zo kunnen jouw tickets of toegangskaarten ook via andere kanalen worden verkocht, waardoor je meer afzetkanalen hebt zonder extra inspanning. Daarnaast is je administratie met een online ticketsysteem digitaal inzichtelijk en geordend. Bovendien heb je met online verkoop minder contanten in huis, omdat de betalingen van tevoren worden gedaan.

LeisureKing is een ticket- en reserveringssysteem waarmee het mogelijk is om tickets of toegangskaarten online, via jouw eigen site, te verkopen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling, barcodes en administratie. LeisureKing biedt zelfs de mogelijkheden om je tickets te verkopen via andere kanalen. Wil jij ook online tickets gaan verkopen? Neem contact op via info@leisureking.eu of bezoek de demodagen van LeisureKing door het hele land.

    
Meld u hier aan voor meer informatie
....