Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Waarom online boekbaar?

Geplaatst op maandag 19 april 2021


Helaas hebben we corona nog niet achter ons gelaten. We hebben nog steeds te maken met beperkingen, waardoor jij je werkwijze hebt moeten aanpassen. Misschien ben je gedeeltelijk open, of nog helemaal niet. Mag je minder gasten ontvangen dan normaal en heb je te maken met een maximaal bezoekersaantal. Hoe heb jij dat aangepakt? Heb je je werkwijze inmiddels geautomatiseerd? Of je hebt nooit bedacht om online boekbaar te zijn, omdat je het nut er niet van inziet. Het gaat toch al jaren goed zo?

LeisureKing is een online reserveringssysteem dat je ontzorgt en je meer geld laat verdienen. Zonder extra arbeid, dat moet je toch aanspreken?! Wist je dat ruim 62% van je websitebezoekers weigert een online formulier in te vullen en je website verlaat als online reserveren niet mogelijk is? Wist je dat ruim 80% van de jongeren tot 30 jaar geen telefonisch contact wenst bij het plaatsen van een reservering? Als klanten bij jou dus nog niet online kunnen reserveren en betalen, zal jij steeds minder reserveringen krijgen in de toekomst.

Het zijn harde cijfers, maar nu je dit weet kun je vandaag nog actie ondernemen. Wij kunnen snel schakelen en ervoor zorgen dat jij binnen 24 uur een optimaal ingericht online reserveringssysteem op jouw website hebt staan. Worden er in de komende periode dus versoepelingen aangekondigd die ook gelden voor jouw bedrijf, dan is dit fijn om te weten. Bel ons en dan richten wij jouw LeisureKing-account in volgens de laatste RIVM-richtlijnen.

Om LeisureKing te gebruiken heb je geen dure hardware of website plug-ins nodig. Ons systeem werkt volledig online en daardoor kun je overal ter wereld inloggen via jouw eigen mobiele telefoon, computer of tablet. Wanneer je maar wil: op je werk, thuis of zelfs tijdens je vakantie. Ook handig om te weten, de online boekingsmodule (waarmee je gast een reservering kan plaatsen) wordt met een makkelijke code op jouw website gezet. Uiteraard in de kleuren van je huisstijl.

Bovendien kun je met LeisureKing je bezoekers automatisch in specifieke tijdsloten laten reserveren, met een maximum aantal bezoekers per tijdslot. Zo kun je jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk inrichten. Bij het plaatsen van de reservering wordt er rekening gehouden met de AVG en ontvangt je bezoeker een QR-code en ticket per mail of eventueel per sms. Die QR-code kun jij scannen met je eigen mobiele telefoon en de LeisureKing-app om de bezoeker toegang te geven. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! We maken graag een demo-account voor je aan, zodat je het zelf kunt ervaren.

Met LeisureKing ben jij klaar voor de toekomst en zal ook 82% van je reserveringen online gaan plaatsvinden. Wil jij dit? Laat het ons weten en wij regelen het in.

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie