Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Ben jij in de avond bereikbaar voor nieuwe reserveringen?

Geplaatst op vrijdag 15 januari 2021


Het lijkt erop dat het weer een drukke zomer gaat worden. Veel vakantieparken geven bij ons aan dat de boekingen al flink binnenstromen. Deze toeristen willen uiteraard allemaal leuke dingen doen tijdens hun verblijf. En jij bent natuurlijk de persoon om ze hierbij te helpen!

Gemiddeld 81% reserveert online
Mogelijk werd je afgelopen jaar veel gebeld door klanten of je nog beschikbaarheid had. Wanneer je vol zit, is dit erg irritant. Bij onze LeisureKing klanten werd vorig jaar gemiddeld 81% online gereserveerd. Dit zorgt er in ieder geval voor dat jij je centjes al op de rekening hebt, het voorkomt no-show en het geeft rust. Daarnaast ziet je klant op je website of je nog beschikbaarheid hebt, waardoor ze je niet meer hoeven te bellen.

Veel boekingen in de avond
In de avond worden de meeste reserveringen geplaatst. Maar liefst 63% van alle reserveringen gebeurt gemiddeld 10 uur voor aanvang van het uitje… Zoveel last-minute beslissingen, die wil jij niet mislopen toch? Het is dan ook zeer verstandig om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat je activiteit(en) online te reserveren zijn. Zorg ervoor dat je online goed vindbaar en boekbaar bent, ook op momenten dat je gesloten bent. Met LeisureKing kan dit snel worden geregeld. In de huisstijl van je bedrijf, netjes en overzichtelijk op je eigen website. Al 385 bedrijven gingen je voor.

Online boekingen via vakantieparken
Heb je veel vakantieparken in de buurt? En kunnen zij makkelijk reserveringen bij jou plaatsen? LeisureKing heeft meerdere samenwerkingen met vakantieparken en systemen van parken. Zo kunnen we jouw aanbod bij jouw partners aanbieden. Op die manier bereik je een groot publiek en het kost jou helemaal niets, zelfs geen energie! Daarnaast ben je ook verzekerd van boekingen op momenten dat jij gesloten bent.

Probeer LeisureKing gratis
Ben je geïnteresseerd in het systeem van LeisureKing, maar wil je eens rustig kijken wat de mogelijkheden zijn? Je kunt bij ons een gratis account krijgen om zelf te ervaren hoe het allemaal werkt. Maar liefst 30 dagen lang! Je krijgt toegang tot alle mogelijkheden, en kunt het testen met je eigen aanbod. Echt een persoonlijk account dus. Meld je snel aan, dan gaan wij direct voor je aan de slag!

Deel dit artikel

Vragen of opmerkingen over dit artikel? U kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie