Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Ik wil de controle over mijn bedrijf niet verliezen

Geplaatst op donderdag 20 september 2018


Tijdens mijn afspraak vorige week zag ik het weer gebeuren: de ondernemer met wie ik sprak was bang om de controle over zijn bedrijf te verliezen wanneer hij een reserveringssysteem zou gebruiken. Hij zei letterlijk: “Dan staat alles in de computer en niet in mijn papierenagenda, hoe moet dat dat? Ik heb dan toch geen overzicht meer en dat is niet wat ik wil.”

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal
Je denkt misschien dat deze opmerking een uitzondering is, maar ik krijg het wel vaker te horen. En ergens is het ook wel te begrijpen. Als je al 20 of 30 jaar op dezelfde manier werkt, waarbij de papierenagenda wordt gevuld met reserveringen, en dat de papierenagenda vervolgens aan de kant wordt geschoven… Dan lijkt het alsof je de controle kwijtraakt. Het accepteren dat de werkwijze anders kan en misschien tegenwoordig ook wel anders 'moet' is dan ook de eerste stap die moet worden genomen.

Welke voordelen levert LeisureKing jou op?
Daarom is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben waarom je een reserveringssysteem nodig hebt en welke voordelen het jou oplevert. Hieronder heb ik een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

- Jouw activiteiten zijn via je eigen website online boekbaar.
- De klant betaalt vooraf, waardoor je het geld dus van tevoren op je rekening hebt.
- Je kunt nooit meer verkopen dan je op voorraad hebt.
- Je kunt je activiteiten eventueel via andere partijen aanbieden, waardoor je een bredere afzetmarkt hebt.
- En misschien wel het belangrijkste voordeel: LeisureKing zorgt ervoor dat je per dag minder tijd kwijt bent aan administratie, onnodige telefoontjes en urenlang e-mail afhandelen.

Stap over op online reserveren en hou tijd over
Alle reserveringen verlopen via het reserveringssysteem van LeisureKing waardoor je juist wél de controle hebt over je bedrijf. En niet te vergeten, je houdt tijd over voor nuttige zaken. Dus leg je papierenagenda aan de kant, dan helpen wij je met het instellen van je LeisureKing-account. Blijf nog steeds doen wat jij zo leuk vindt en hoe je het gewend bent, maar dan wel digitaal. Ik ben heel benieuwd wat jij straks met je extra vrije tijd gaat doen!

Ik heb altijd tijd voor een kop koffie en een goed gesprek. Wanneer zullen we de mogelijkheden van LeisureKing voor jouw bedrijf bespreken?


Met vriendelijke groet,

Ernest van Veldhuizen
Accountmanager LeisureKing

Like dit nieuws


Vragen of opmerkingen over dit item? Je kunt ons altijd bereiken op info@leisureking.nl.
Meld u hier aan voor meer informatie
....