NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Portal websites zijn geen oplossing voor goede marketing!

Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2015


We kennen allemaal de sites waar je met je diensten op kunt staan. Sites als bedrijfsuitje.nl, www.1001activiteiten.nl en www.dagjeweg.nl.

Allemaal sites die het mogelijk maken om je bedrijf te profileren. Al deze sites vragen geld voor de plaatsing waarbij je klant geen idee heeft of je überhaupt beschikbaarheid hebt.

Een bezoekje aan zo'n site levert vaak voor veel bezoekers frustratie op. Het is immers een "gouden gids" waar je gewoon vermeld staat tussen al je concullega's. Via een "slim filter systeem" vertelt elke site of je wel of niet gevonden wordt n.a.v. de wensen van de bezoekers. Vaak is een bezoeker 7 keer aan het klikken om op jouw site terecht te komen, om vervolgens je bedrijfsgegevens op te zoeken en je te mailen of te bellen. Iedereen weet dat dit een tijdrovende zaak is. Zeker als de aanvraag die de klant bij je bedrijf doet ook nog eens niet beschikbaar blijkt te zijn. Dit is echt zonde.
A) de potentiele klant heeft nee te horen gekregen en moet weer terug naar de portalwebsite en is ontevreden
B) jij betaalt geld voor de plaatsing maar de klant boekt niet, dus je hebt geen omzet maar wel kosten. Dit is onnodig en vooral zonde van de tijd en het geld van iedereen.

Daarom zouden portal websites domweg je voorraad zichtbaar moeten hebben, waardoor de klant gelijk ziet dat je beschikbaarheid hebt. Hierdoor heb jij een grotere kans dat je klant reserveert. Daarnaast hoeft de bezoeker op de portal site geen 7 keer te klikken om je te vinden of om op je website te komen. De bezoeker kan rechtstreeks op de portal website reserveren en betalen. Wanneer er dan een boeking komt via één van de sites neemt de voorraad automatisch af. Is dit een utopie of is dit mogelijk? Ja; met LeisureKing is dit zeker mogelijk.

Zo kun jij straks met je bedrijf geboekt worden via bijvoorbeeld plaatselijke VVV's die jullie voorraad online hebben staan op hun website. Zo kan een "Landal" straks online jouw diensten aanbieden, zonder tussenkomst van de telefoon of mail. Zo kunnen straks boekingssites voor hotels een koppeling maken met jouw dienst en voorraad, zonder tussenkomst van enige communicatie. Maar het gaat nog verder; het kan dan ook andersom! Jij kunt je diensten ook online aanbieden in combinatie met bijvoorbeeld hotels of andere verhuurbedrijven. Je kunt dan arrangementen met elkaar samenstellen zonder dat je ingewikkelde constructies hoeft te verzinnen. Jij bent "king" over je eigen diensten en je voorraad. Je bepaalt zelf wanneer, hoe vaak en hoelang je je diensten wilt aanbieden. Je bepaalt zelf het minimum aantal beschikbaarheid van je materiaal en uiteraard bepaal je zelf de prijs. En het allerbelangrijkste; je bepaalt zelf op welke portal sites je zichtbaar wilt zijn met je voorraad.

Portal websites zullen straks ook jouw diensten online aanbieden met gebruik van LeisureKing, waardoor de investering in deze platforms in de toekomst je echt directe handel bieden. Waarschijnlijk zal ook hun verdienmodel dan langzaamaan gaan veranderen.

Platforms als NuFietshuren en ElkePlek gebruiken LeisureKing al als boekingssysteem. Mocht je ook tegen dit probleem aanlopen? Neem dan contact met ons op via Leisureking, bezoek ons op de demodagen door het hele land, bezoek onze themabijeenkomst: De Online Toerist op beurzen of kom naar het inspiratiecongres De Online Toerist.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing: koppelbaar aan uw website

Geplaatst op: maandag 13 juli 2015


De klant boekt direct, via uw eigen website, het materiaal of activiteit en betaalt online!


Het gratis systeem van LeisureKing is te koppelen aan uw website. De klant boekt en betaalt in een geheel vertrouwde omgeving met de service die zij gewend zijn. Dit gebeurt allemaal binnen uw eigen website, met het systeem van LeisureKing. Alles in the cloud, maar uiteraard beheert u als gebruiker de wachtwoorden. Daarnaast is het betaalgedeelte geregeld via Pay.nl, een van de grootste partijen van Nederland met een officiële bankvergunning. En staat daarmee onder toezicht van de Nederlandse Bank.

Een van onze klanten, Erik van Leijenhorst van Leijenhorst 2wielers, deelt graag zijn ervaringen over het werken met LeisureKing.

Waarom ben je overgestapt naar een online reserveringssysteem?
"Ik zocht een online reserveringssysteem die bij mij past. Ik wil namelijk alleen betalen voor de periode dat ik ook daadwerkelijk fietsen verhuur. Voor veel systemen moet je een maandbedrag betalen, terwijl LeisureKing je alleen laat betalen wanneer je ook echt handel hebt. Op no- cure no- pay basis. Daarnaast levert het me nu simpelweg geld op bij elke online reservering en betaling. Ja je leest het goed; ik krijg geld toe wanneer er transacties zijn. Daarnaast heb ik overal inzichtelijk hoeveel reserveringen ik heb staan, dus thuis op mijn tablet zie ik direct de reserveringen voor de aankomende tijd in het systeem staan. Door het gebruik van LeisureKing heb ik overzicht en scheelt het heel veel tijd. Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat mijn klant mij nu niet meer belt of mailt om een fiets te huren waardoor ik meer tijd over heb om te sleutelen in de werkplaats."

Hoe makkelijk en snel is het te realiseren?
"Het invoeren van je voorraad in het systeem van LeisureKing is even een werk, maar daar ontkom je niet aan. Ik had LeisureKing snel door. Het is zo gemaakt dat je stap voor stap met duidelijke uitleg precies weet wat je moet invullen. Met een dag werk heb je alles inzichtelijk in het systeem staan. Daarna heb ik mezelf echt moeten leren om te werken vanuit het systeem, maar dat went snel hoor!"

Hoe werkt het online reserveren eigenlijk?
"Ik heb mijn verschillende soorten fietsen in het systeem LeisureKing gezet inclusief de verhuurprijs. Deze gegevens zie je direct terug op mijn website. Ook kan de klant een korte omschrijving lezen en daarbij gelijk een reservering plaatsen door de dag in te vullen en de gewenste huurtermijn. Daarnaast kan je makkelijk reserveringen maken en terugvinden in het overzicht inclusief klantgegevens. Uiteraard kan ik ook nog rechtstreeks reserveringen invoeren in het systeem."

Hoe is de service van LeisureKing?
"Dat zit wel goed bij LeisureKing. Het systeem van LeisureKing blijft continu in ontwikkeling. En er zijn vele extra voordelen. Zo heb ik bijvoorbeeld nu ook mijn omzetten per maand, per dag of per fiets inzichtelijk. Ik heb direct een lijst met mailadressen beschikbaar van al mijn boekers die ik ook nog eens een nieuwsbrief kan sturen. Daarnaast wordt er vanuit LeisureKing digitaal een enquête verstuurd, zodat ik ook naderhand weet wat ze van mijn fietsen vonden. De recensies komen straks ook online te staan op mijn site, allemaal automatisch."

Ja, ik wil ook graag tijd overhouden! "Door het gebruik van LeisureKing heb ik alle reserveringen, voorraden en omzetten overzichtelijk.

De tijd die ik win door het automatiseren van mijn werkzaamheden, besteed ik aan reparaties in de werkplaats. En uiteraard stap ik graag zo nu en dan zelf op de fiets!"

- Erik Leijenhorst
Leijenhorst 2wielers, Voorthuizen
LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige reserveringssysteem, dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten?

Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en wordt ook online-proof!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing overtuigt de leisure branche!

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015


De digitale transformatie dringt steeds dieper door in het bedrijfsleven. Vele branches zijn hier al van op de hoogte en vaak ook al online & mobile-proof. Langzaamaan begint die ontwikkeling zich ook in de wereld van de leisure-activiteiten te ontplooien.

De leisure branche in Nederland, raakt steeds meer overtuigd van het feit dat de moderne consument online wil boeken en betalen. LeisureKing gaat daarom het hele land door: van de Randstad, Zeeland en de Veluwe tot aan het hoge Noorden, inmiddels hebben wij al vele ondernemers gesproken met uiteenlopende leisure-activiteiten en enthousiast gemaakt met het gratis systeem van LeisureKing.

Het kan zijn dat LeisureKing nog niet bij uw bedrijf is geweest. Wellicht twijfelt u nog? Niet doen! U wilt toch niet achterblijven? Nu is het moment daar om de stap te zetten naar een online boekings- en betalingssysteem zodat ook uw klant online kan boeken en betalen. Maar hoe pak je dat aan, op welke manier zet je jouw huidige systeem, voor zover daar sprake van is, of de papieren agenda om tot een digitaal, inzichtelijk en eenvoudig reserverings-traject voor de klant die precies weet hoe de online wereld in elkaar steekt?

Kijk, dat is waar LeisureKing om de hoek komt kijken. Wij hebben dat helemaal voor u uitgedacht en met de kennis van de digitale ontwikkelingen en ervaring binnen de leisure branche, weet LeisureKing het verschil te maken binnen uw bedrijfsvoering. Met uw aanbod aan activiteiten en het GRATIS online boek- en betaalsysteem van LeisureKing, sluit u perfect aan bij de wensen van de klant, zonder extra moeite en ook nog eens met een besparing op personeelskosten.

Wellicht denkt u dat uw verhuur-items een te complexe structuur hebben voor het digitaliseren van boekingen. Dit is zeker niet het geval, LeisureKing komt vrijblijvend langs om te kijken wat de wensen zijn en op welke manier het systeem voor u ingericht kan worden.

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige reserveringssysteem, dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en wordt ook online-proof!

Alle activiteiten in het gareel

-Henk, Beachclub 't Gorsje, Ouddorp -

Dit is Henk, een sportieve ondernemer die nu dankzij LeisureKing al zijn activiteiten en evenementen netjes en overzichtelijk heeft geregeld.

"Bij Beachclub 't Gorsje hebben we te maken met veel verschillende boekingen van o.a. het kitesurfen, blokarten en het raften en de vele andere strandactiviteiten. Dit blijkt, vooral in het hoogseizoen,altijd weer een tijdrovende en nauwkeurige bezigheid.

LeisureKing maakt dat dit allemaal automatisch verloopt, het scheelt enorm veel tijd! En helemaal ideaal: Ik kan dit van afstand monitoren! Als ik bijvoorbeeld zelf sta te genieten van de ondergaande zon op het strand!".

Wilt u net als Henk efficiënter werken? Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

LeisureKing on tour!

Binnenkort uw adres in onze navigatie?

Zoals gezegd is LeisureKing momenteel actief in het land. Ernest is de man die u alles over LeisureKing kan vertellen. Hij heeft inmiddels vele enthousiaste ondernemers gesproken, steeds meer bedrijven gebruiken LeisureKing. Wilt u zelf ervaren hoe aanstekelijk zo'n gesprek werkt? En bent u benieuwd wat LeisureKing allemaal biedt en dan met name kan betekenen voor uw bedrijf? Ernest stapt in de auto en komt graag uw kant op, om te vertellen over de mogelijkheden.

Neem contact op met Ernest van Veldhuizen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

Benieuwd naar het gratis systeem, maatwerk of gewoon nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Een kijkje in de wereld van LeisureKing

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015


Neem een kijkje in de wereld van online reserveren en betalen. In een korte promo ziet u hoe eenvoudig het systeem van LeisureKing is in te richten. Vul de gegevens stap voor stap in met behulp van de wizard en in een handomdraai voert u uw materialen en voorraad in. Vervolgens koppelt u deze aan de te boeken activiteiten. Zo bent u klaar om de moderne consument te bedienen van het gemak van online reserveren en betalen. Klaar voor de nieuwe wereld!

Door het invoeren van uw voorraad, materialen en activiteiten is het vervolgens een fluitje van een cent om overzicht te houden in de boekingen, betalingen en omzetcijfers. Maar ook het versturen van automatische bevestigingen, facturen uitdraaien en enquêtes van de klant te bekijken. Kortom LeisureKing zorgt voor efficiëntie in uw bedrijfsvoering!

LeisureKing is het snelst groeiende reserverings- en voorraadsysteem, geschikt voor ondernemingen die zich bezighouden met leisure-activiteiten. LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraaken boek tijdswinst!

"Een partij die het waar maakt"

- Eric, Hotel Panoramablick, Sauerland -

In het mooie Sauerland runnen Sonja en Eric een goedlopend hotel, de gedreven ondernemers hebben te maken met veel soorten reserveringen en arrangementen. Om dit goed te managen hebben zij al vele systemen gebruikt, maar nooit naar tevredenheid.

"Eindelijk is er een partij die het wel waarmaakt!De reserveringen van o.a. skiverhuur en hotelkamers verlopen allemaal automatisch via het systeem van LeisureKing. Makkelijk zelf in te richten en alles efficiënt en overzichtelijk in één systeem". Aldus Eric. "Wij hebben nu tijd om nieuwe plekken te ontdekken voor onze gasten! Dat maakt het ondernemen weer leuk.

Ook partner worden van LeisureKing?

Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

Boek tijdwinst!

Tijd over voor het echte ondernemen

Een van de grote voordelen van het gebruik van LeisureKing is dat het automatiseren van uw reserverings- en voorraadsysteem u aanzienlijk veel tijd bespaart. Tijd die u weer kunt investeren in het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen. Of zoals Sonja en Eric; ontdekken van nieuwe plekjes en routes.

Regelmatig deelt LeisureKing informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online boeken en betalen. Lees ook eens onze blogs!

Ook tijdwinst boeken? Neem contact op met Ernest van Veldhuizen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

Benieuwd naar het systeem? Maak een afspraak!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Weten wat u morgen omzet? Zelfs op vakantie heeft u overzicht!

Geplaatst op: donderdag 12 februari 2015


Als echte ondernemer is het moeilijk om de zaken los te laten, zeker op vakantie of tijdens een korte onderbreking van uw werkzaamheden. Natuurlijk vertrouwt u op uw medewerkers en laat u de zaak in goede handen achter. Maar stelt u zich eens voor als u toch mee kunt kijken? Hoe fijn is dat! Aan de rand van het zwembad, op een bergtop of gewoon op de bank. Altijd en overal inzicht in de boekingen, voorraad en betalingen. Een systeem waar uw complete voorraad in staat en waarbij deze gekoppeld is aan uw (online) kassa en website. De klant boekt makkelijk en snel via uw online systeem terwijl u geniet van een drankje of de ondergaande zon. Uiteraard wordt de klant vriendelijk en correct geholpen, na de boeking ontvangt zij een bevestiging via de mail en het is geregeld! Zowel voor uw klant als voor u een fluitje van een cent!

Nog zo'n handig voorbeeld: met het gratis online systeem van LeisureKing kunt u ook nog eens gericht uw marketing inzetten. Omdat u online de boekingen kunt inzien, weet u wat er de komende dagen gepland staat. Vallen de boekingen tegen of is er onverwachts materiaal voorhanden? Dan kunt u snel schakelen; een Facebook-actie of Twitter-bericht is snel gemaakt om ook de laatste materialen te verhuren! Zo laat u geen moment onbenut zonder extra personeel of kosten te maken. Weer zo'n win-win situatie!

We hebben het al vaker gezegd: LeisureKing werkt juist heel goed voor het midden- en kleinbedrijf! Als u al eens gedacht heeft aan het digitaliseren van uw huidige werkwijze dan is nu het moment om de stap te zetten. Bent u ook toe aan een online systeem waar u direct kunt zien wat u morgen gaat omzetten? Zet de stap met LeisureKing, maak een afspraak en boek tijdswinst!

"Tijd over om te sleutelen"

Essie Tweewielers

Edwin Essenstam is een echte vakman, het liefste is hij aan het sleutelen in de reparatieafdeling. Natuurlijk moeten de zaken wel goed verlopen en is verhuur een groot onderdeel van zijn handel.

"Door het gebruik van LeisureKing zijn de boekingen en betalingen online geregeld. De klant wordt makkelijk en snel op haar wenken bediend en ik kan lekker sleutelen om de fietsen weer tip top in orde te maken voor de volgende reservering! Er is tijd om nieuwe dingen te bedenken, het maakt het ondernemen zoveel leuker!" Aldus Edwin.

Wilt u net als Edwin efficiënter werken? Neem contact op met LeisureKing en ontdek alle voordelen.

Ons gemist op de beurs?


Boek een demo! Vandaag hebben wij velen enthousiast gemaakt tijdens EvenementContact! Wellicht bent u een van de gelukkigen die de demo live heeft kunnen bekijken. Zo niet, niet getreurd! LeisureKing komt graag langs om het systeem aan u te demonstreren.

Even voorstellen: Ernest van Veldhuizen kan u alles over LeisureKing vertellen. Hij is te bereiken (tijdens kantooruren) via: 06 4591 5817 of 088 730 7676. Natuurlijk ook via de mail: ernest@leisureking.eu of info@leisureking.eu.

We zien u graag!

Benieuwd naar het systeem?
Maak een afspraak met LeisureKing voor een demo!


    
Meld u hier aan voor meer informatie