NieuwsDoor:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen?

Geplaatst op: maandag 4 juli 2016


Bezoekers van evenementen, attractieparken, zwembaden, speeltuinen en musea verwachten tegenwoordig dat zij hun toegangskaarten ook online kunnen kopen. Niet meer in de rij staan bij de kassa, gemakkelijk thuis online reserveren en betalen, én verzekerd zijn van een geldig toegangskaartje. Dat is wat je bezoeker wil!

Het online verkopen van tickets biedt nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf. Zo kunnen jouw tickets of toegangskaarten ook via andere kanalen worden verkocht, waardoor je meer afzetkanalen hebt zonder extra inspanning. Daarnaast is je administratie met een online ticketsysteem digitaal inzichtelijk en geordend. Bovendien heb je met online verkoop minder contanten in huis, omdat de betalingen van tevoren worden gedaan.

LeisureKing is een ticket- en reserveringssysteem waarmee het mogelijk is om tickets of toegangskaarten online, via jouw eigen site, te verkopen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling, barcodes en administratie. LeisureKing biedt zelfs de mogelijkheden om je tickets te verkopen via andere kanalen. Wil jij ook online tickets gaan verkopen? Neem contact op via info@leisureking.eu of bezoek de demodagen van LeisureKing door het hele land.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je museum?

Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2016


Je twijfelt enorm of je moet overstappen op digitale tickets voor je museum. Overstappen op een ticketsysteem is vooral spannend voor de medewerkers, die veelal vrijwilligers zijn. Maar wist je dat online tickets parallel kunnen lopen met je huidige toegangskaarten? Oftewel, je kunt naast kaarten aan de kassa ook online, via jouw eigen website, toegangskaarten verkopen. Verkoop je online, dan heb je de opbrengsten van de toegangskaarten al binnen voordat de bezoeker langskomt. Wanneer een bezoeker met een digitale toegangskaart het museum bezoekt kun je de ticket scannen met een scanapparaat. Het overstappen op digitale toegangskaarten kan even spannend zijn, maar al snel weet iedere medewerker hoe het werkt.

LeisureKing is een betrouwbaar en gemakkelijk ticket- en reserveringssysteem voor musea. En bovendien de goedkoopste van Nederland! LeisureKing is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt er ook voor dat de betalingen veilig verlopen. Wij begrijpen dat het een heel avontuur voor je is. Daarom helpen we je graag! Maak een afspraak via info@leisureking.eu of bezoek een demodag!

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je pretpark?

Geplaatst op: donderdag 30 juni 2016


Met LeisureKing kun je snel en eenvoudig tickets online verkopen via je eigen site. Je kunt tickets verkopen met of zonder datum en de prijs bepaal je zelf. Het is zelfs mogelijk om toegangskaarten in dalperiodes tegen andere tarieven aan te bieden. De opbrengst van verkochte tickets wordt binnen een week op je rekening gestort.

Op de tickets staat een barcode die bij de ingang van het pretpark kan worden gescand. Op die manier kun je eenvoudig controleren of een bezoeker een geldig ticket heeft. LeisureKing is het goedkoopste ticket- en reserveringssysteem dat in de markt is en heeft vele voordelen. Zo kunnen wij jouw tickets ook online verkopen via onze eigen kanalen en zorgen wij ervoor dat de administratie wordt geregeld. Wil je een oriënterend gesprek of jouw pretpark aansluiten op LeisureKing? Neem dan contact met ons op via info@leisureking.eu of kom naar onze demodagen.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

Online tickets verkopen voor je evenement?

Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016


Je organiseert een evenement en wilt graag de toegangskaarten online verkopen. Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk en veilig met LeisureKing. Geen administratieve rompslomp en alle reserveringen direct in een gebruiksvriendelijk overzicht. LeisureKing is een ticket- en reserveringssysteem dat ook de betalingen voor je regelt. Het systeem kan meerdere data toevoegen, waardoor je ook voor meerdaagse evenementen de tickets eenvoudig online kunt verkopen.

LeisureKing is geschikt voor kleine plaatselijke evenementen waarbij deelnemers zich van tevoren moeten inschrijven en een klein bedrag moeten overmaken, maar ook voor evenementen met 500 toegangskaarten of meer. Als de kaarten eenmaal verkocht zijn kun je de reserveringen digitaal inzien. Bezoekers nemen de tickets zelf mee naar de locatie van het evenement. Met behulp van een scanapparaat kan de barcode op de toegangskaarten dan worden gescand. Zo zijn de tickets snel te controleren op geldigheid. LeisureKing maakt het dus mogelijk om evenementen snel online boekbaar te maken zonder moeilijke handelingen. Kijk voor meer informatie op www.leisureking.eu of neem contact op via info@leisureking.eu.

Door:

LeisureKing

Logo LeisureKing

LeisureKing in de Rai!

Geplaatst op: maandag 1 februari 2016


Ontmoet ons daar, wij hebben GRATIS kaarten voor je.

Op 18 februari a.s. staat LeisureKing in de Rai te Amsterdam op de beurs EvenementContact.. Wil je weten of LeisureKing geschikt is voor jouw bedrijf of ben je toe aan een update? Er zijn diverse ontwikkelingen gaande waar we graag meer over vertellen. Bezoek onze stand en bestel hier gratis kaarten De toegangscode is: zsX544YUAV. We zien je graag de 18e!

ZEER GESCHIKT VOOR TICKETS!

Steeds meer musea en speeltuinen gebruiken LeisureKing als ticketssysteem. Het voordeel is dat er QR-codes met de tickets worden meegestuurd welke makkelijk bij de toegangscontrole gescand kunnen worden. Na het scannen schrijft LeisureKing automatisch de reservering weg waardoor een tweede scan niet mogelijk is. Het scannen kan gewoon vanaf de smartphone worden gedaan, printen is verleden tijd!

ONDERZOEK SAXION HOGESCHOOL BEWIJST TREND

LeisureKing heeft HTRO Saxion Deventer opdracht gegeven om een onderzoek te doen onder boekers van activiteiten. Hieruit is gebleken dat over 2 jaar 78% van de boeker online wil reserveren. Wil je het totale onderzoek lezen? Klik dan hier!

GRATIS DEMO DAGEN!

Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken tijdens de EvenementContact beurs, meld je dan gratis aan voor een van onze demodagen. Er is er altijd wel eentje bij je in de buurt en in 1 ½ uur tijd wordt je geheel bijgespijkerd over LeisureKing en de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Kijk op www.leisureking.eu wat we voor je kunnen betekenen.

BOWLINGBANEN EN ESCAPE ROOMS OVERSTAG

Ondertussen melden zich wekelijks bowlingbanen en escape rooms aan om LeisureKing als online reserveringssysteem te gebruiken. Neem gerust contact met ons op als jij ook morgen online boekbaar wilt zijn!

HOT NEWS! * HOT NEWS! * HOT NEWS!

LeisureKing is met een aantal grote sites bezig waarbij jij als gebruiker veel voordeel van krijgt. Bekijk met regelmaat onze site en mis de nieuwsbrieven niet! Kortom hou LeisureKing in de gaten!

    
Meld u hier aan voor meer informatie